Sposób przygotowania

Wątrobe zmielić na maszynce do mięsa wraz z cebulą, dodać resztę składników i i dobrze wymieszać. Kłaść na rozgrzany tłuszcz łyżką i smażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    lubię drobiową watróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne, muszę zrobić takie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbki pod taką postacią nigdy nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !