Sposób przygotowania

Koperek opłukać i posiekać drobno. Kurki oczyścić, a następnie umyć. Na patelni rozgrzać oliwę i usmażyć na niej grzyby doprawiając je do smaku solą i pieprzem. Smażyć do momentu odparowania soku, dodać sos sojowy i ciągle mieszając podsmażać około 3- 5 minut. Na koniec posypać posiekanym koperkiem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Ciekawy przepis, warto wypróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam kurki!
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mam dziś bardzo podobne na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mam dziś bardzo podobne na obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    uwielbiam kurki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam kurki :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !