Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z wątróbek drobiowych i papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
kijki do szaszłyków
boczek wędzony 20 plastry
papryka czerwona 1

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z wątróbek drobiowych i papryki

Wątróbki kroimy po połowie, paprykę w dość dużą kostkę. Plasterki boczku składamy. Na kijki od szaszłyków nabijamy wątróbkę, paprykę czerwoną, boczek, wątróbkę, paprykę żółtą, boczek i tak na zmianę. Całość pieczemy w temp. 200 stopni przez 45 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 02.05.2012 23:10
lubie watrobke
IZABELA29 23.12.2011 14:06
pewnie smacznie i kolorowo
Grażyna13 28.10.2010 09:40
Fajne te szaszłyki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak