Sposób przygotowania

Pierś umyj, przekrój na dwa filety. Oprósz solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Jajko roztrzep, zanurz w nim filety, obtocz w bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni, usmaż filety z obu stron. Przełóż do rondla.
Brzoskwinie osącz z zalewy. Jedną pokrój w grube paski, podsmaż na oleju. Dodaj do kurczaka. Zalewę z brzoskwiń wlej do garnuszka, dodaj keczup, zagotuj (jeśli trzeba rozcieńcz z wodą). Sosem polej mięso, duś kilka minut na małym ogniu, obracając mięso. Udekoruj pozostałymi brzoskwiniami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    to musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy prze[is,muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    rewelacja jak dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !