Sposób przygotowania

Grzyby ugotować, odcedzić, przelać zimną wodą i osączyć. Rozłożyć do słoików. Z pozostałych składników ugotować zalewę i zalać nią grzyby. Słoiki zamknąć i pasteryzować 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    same pyszności
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    oj zjadłoby się, zjadło... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię marynowane grzybki bo amatorów na nie cała masa.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !