Sposób przygotowania

Odłożyć 2 łyżki groszku . Resztę gotować w rosole przez 10 minut .Dodać śmietankę i Fetę .Zmiksować blenderem lub przetrzeć przez sito . Doprawić do smaku solą i pieprzem .Zagęścić rozrobiona w zimnej wodzie mąką .Zagotować . Rozrobić w odrobinie zupy żółtko i dodać do zupy – zamieszać .Wrzucić cały groszek. Podawać posypaną pokrojonym koperkiem z groszkiem ptysiowym . Na wierzch posypać utartym serem Chedar .

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Lubię takie zupki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    też lubię tą zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !