Składniki:
30 dag grzybów | |
10 dag selera | |
10 dag marchewki | |
10 dag pietruszki | |
1 pomidor | |
Sos kwaśny: | |
1 łyżka rozpuszczonego kwasku cytrynowego w wodzie | |
sól, pieprz | |
cukier do smaku | |
olej | 2 łyżki |
30 dag grzybów | |
10 dag selera | |
10 dag marchewki | |
10 dag pietruszki | |
1 pomidor | |
Sos kwaśny: | |
1 łyżka rozpuszczonego kwasku cytrynowego w wodzie | |
sól, pieprz | |
cukier do smaku | |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: