Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z wołowiną i serem feta
Olej wymieszać z sokiem z cytryny i zmiażdżonym czosnkiem, przyprawić solą i pieprzem.
polać sałatkę sosem, wstawić na kilkanaście minut do lodówki.
gotowane mięso wołowe | 25 dag |
ser feta | 15 dag |
puszka kukurydzy | 1 szt. |
1/2 strąka czerwonej papryki | |
1/2 strąka papryki zielonej | |
duzy pomidor | 1 szt. |
średnie cebule | 2 szt. |
kilka oliwek | |
łyżka soku z cytryny | |
ząbek czosnku | 1 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
ogórek kiszony | 1 szt. |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: