Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić drobno, obtoczyć w panierce Prymat i podsmażyć na małym ogniu. Pod koniec smażenia na kawałki kurczaka położyć plastry żółtego sera.Grzyby obrać, podgotować i podsmażyć na maśle-doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    wygląda świetnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Wszystkie składniki uwielbiam! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !