Sposób przygotowania

Pstrąga solimy i przyprawiamy. Dodajemy sok z cytryny i czosnek, wraz z pietruszką zielono. Wszystko ładnie zawijamy w folie i na 180 stopni do piekarnika na 30 minut.
Podajemy z frytkami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Uwielbiam rybki...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super, a da się go zrobić bez piekarnika? Jakoś na patelni?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !