Sposób przygotowania

W litrze wody ugotować kostki bulionowe i wlać dobrze rozmieszany żurek. Boczek podsmażyć bez dodatku tłuszczu. Dodać do żurku. Doprawić przyprawami i podbić śmietaną. Na talerz wyłożyć ugotowany groch Jasiek i zalać go żurkiem. Polecam! ciekawy smak!

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    KOREKTA! zamiast boczku ma być kiełbaska! przepraszam!!!!!!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    Pychotka bardzo polecam:))
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    niepowtarzalny smak!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawe zestawienie smaków!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienite
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robiłam i z grochem jest super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    polecam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię zurek,mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !