Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Papryki dokładnie umyć i pokroić w drobną kostkę. Warzywa wymieszać z ryżem, odsączoną fasolką, drobniutko poszatkowaną dymką i natką pietruszki. Ocet, oliwę, musztardę i przyprawy dobrze wymieszać na gładki sos. Polać nim ryż i odstawić sałatkę na kilka godzin do lodówki. Udekorować pietruszką.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    kiedyś chyba raz zrobiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !