Sposób przygotowania

Kurczaka dzielimy na 4 kotlety (tzn. Rozdzielamy piersi i kroimy każdy wzdłuż na 2 cieńsze kotlety). Parmezan mieszamy z bułką tartą i panierujemy kurczaka najpierw w jajku, a następnie w panierce. Smażymy do uzyskania złotego koloru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    dla mnie nowość, napewno wypróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Nie ma to jak chrupiąca panierka :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Musi pysznie smakować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota...super pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    bo panierka to 80%dobrego kotleta:P
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pycha !
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna panierka = pyszne mięsko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    rewelacyjny pomysł i smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !