Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka należy pokroić w plasterki i rozbić je delikatnie tłuczkiem kuchennym. Natrzeć je przyprawą do mięsa z obu stron, na stronie, która po zwinięciu będzie w środku bardziej. Mięso oprószyć solą i pieprzem. Ser żółty zawijać w ruloniki, układać je na środku każdego z plastrów piersi i zwijać. Spinać wykałaczkami. Roladki panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Po usmażeniu układać w naczyniu żaroodpornym i zapiec przez około 15- 20 minut w temperaturze 180- 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczność, nad smacznościami.
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie też takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam mniam
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo smakowicie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    również robię podobnie i są w smaku wspaniałe - rozpływają się w ustach ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    robię podobne,pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie to najlepsza odmiana piersi z kurczaka, pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    wygląda pysznie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super rolada, na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam takie roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !