Sposób przygotowania

W skrzydełkach odcinamy końcówki. Czosnek drobno siekamy, imbir trzemy łączymy z sosem sojowym i miodem. Dodajemy sezam i tak przygotowaną marynatą polewamy dokładnie skrzydełka. Odstawiamy na 1,5h w chłodne miejsce. Po tym czasie wyjmujemy z marynaty i smażymy na patelni grillowej do uzyskania złotego koloru.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie skrzydełka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    oj zjadło by się
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Skrzydło rzecze do skrzydełka - choć pójdziemy do pudełka, wolę być w zamrażalniku , tam przyjaciół mam bez liku, Jest i noga i łopatka, tam nie będzie żadna wpadka, nie chcę w ogniu być piekielnym , ale będę bardzo dzielnym jeśli każdy zje z ochotą sezamową skórkę złotą co me kości powlekała i co w miodzie była cała , i niech kazdy zje ze smakiem skrzydelkowe danie takie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    o jakie ładne zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @misia53 chylę czoło :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    myślałam, że to twoje zdjęcie, a to ktoś je wstawił, ale muszą być fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam takie skrzydełka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pyszne muszą być;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !