Sposób przygotowania

Marchew oczyścić i pokroić w plastry około 1 cm i ugotować al dente. Jajka rozmącić ze śmietaną i dodać tyle mąki aby ciasto było gęstsze od naleśnikowego. Kawałki marchewki maczać w cieście i smażyć na rumiano

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    fajny pomysł na dodatek do jakiegoś mięska :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    takiej nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    takiej nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    takiej nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe! nigdy nie jadłam tak przyrządzonej marchewki:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ależ wymyśliłaś..... no fajnie....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !