Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodajemy: rozmoczoną w wodzie bułkę, jajko, drobno pokrojoną cebulę oraz przyprawy (sól i pieprz). Wszystko razem mieszamy. Formujemy klopsy, które obtaczamy w bułce tartej. Tak przygotowane smażymy na oleju.
Inna wersja jest taka, że do mięsa dodać możemy również drobno pokrojone pieczarki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mielone i buraczki mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    lubię kotlety mielone
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    U mnie wolą bardziej jak schabowe.
  • 5
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wczoraj były u Nas takie na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    chyba każdy lubi dobrego mielonego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !