Przepis i sposób przygotowania na: sos bearneński
pasuje do steków, warzyw i ryb.
podczas dodawania masła sos moze się zważyć, jeśli rondel bedzie zbyt gorący.
wino białe wytrawne | 3 łyzki |
biały ocet winny | 3 łyzki |
szalotki | 2 sztuki |
Pieprz biały mielony Prymat | kilka ziaren |
żółtko jajek | 3 sztuki |
sól | do smaku |
masło | 25 dag |
czosnek | 0,5 ząbka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
estragon | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: