Sposób przygotowania

Łopatkę pokroić w plastry grubości ok 1 cm, rozbić tłuczkiem. Kawałki mięsa posmarować musztardą i kłaść na nie plaster boczku, kawałek ogórka kiszonego,kawałek papryki,ząbek czosnku i paseczek sera żółtego. Mięso zwinąć i spiąć wykałaczką. Zrazy obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju, podlać bulionem i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Pyszny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    co do lopatki to jadlam wczoraj z grilla, polecam;d
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    ... i smaczny obiad gotowy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !