Sposób przygotowania

Filety z kurczaka rozbijamy tłuczkiem, oprószamy solą i pieprzem. Grzyby czyscimy i kroimy w plasterki, cebulę kroimy w kostke. Na łyżce oleju smażymy cebule, grzyby, doprawiamy solą i pieprzem i razem smażymy przez 15 min. Na każdy filet nakładamy farsz, rolujemy filet w roladkę i spinamy wykałaczka. Roladki panierujemy w jajku rozstrzepanym w łyżce mleka oraz w bułce tartej. Kładziemy na patelnie z rozgrzanym tłuszczem i smazymy z wszystkich stron, az roladki się zrumienią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny obiadek
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !