Sposób przygotowania

Plasterki kiełbasy kroimy na cztery części każdy(trójkątne cząstki), podobnie postępujemy z cebulą. Podsmażamy razem z szczyptą soli na margarynie. W międzyczasie pomidora kroimy w cząstki, odrzucamy gniazdo nasienne, a każdą z cząstek kroimy na 3 części. Na patelnię wbijamy jajka. Mieszamy jak na jajecznicę. Gdy już się trochę zetnie, dodajemy pomidora.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie i pozywnie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczna ,polecam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    uwielbiam taką jajecznicę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !