Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowa z cieciorką :
Warzywa wyjęte z zupy można zmiksować razem z zupą .
1 puszka drobnej fasolki w zalewie ( pojemności 400 ml),1 puszka cieciorki w sosie pomidorowym ( pojemności 400 ml ) | |
30 fasolek szparagowych ( świeżych ),15 dag wędzonego boczku,1 udko z kurczaka | |
bulion drobiowy | 1 kostka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
bulion cielęcy | 1 kostka |
majeranek | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
cebula | 1 szt. |
marchew | 2 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
ziemniaki | 4 szt. |
seler | 1/8 szt. |
masło | 1/2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: