Sposób przygotowania

Filet z indyka pokroić na plastry i rozbić tłuczkiem. Każdy posypać przyprawa do drobiu, czosnkiem i posmarować musztardą. Ser pokroić w słupki i kłaść na każdym kawałku fileta. Zrolować, panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    fajny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też tak myślę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne roladki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !