Sposób przygotowania

wyjąć makaron z zupek chińskich i zalać je wrzątkiem i odstawić na ok 10 min. W między czasie pokroić resztę skłądników w kawałki. Por posiekać bardzo drobno. Ostatecznie odlać makaron i wymieszać z resztą skądników. Posolić i popieprzyć do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !