Sposób przygotowania

Przygotowujemy sos: Majonez łączymy ze śmietaną i musztardą, dodajemy posiekane marynowane grzybki, posiekane korniszony i doprawiamy do smaku cukrem, sola, białym pieprzem.
Szparagi osączamy na sicie. Na rozłożonych plastrach szynki układamy połówki jajek i szparagi (liczba zależy od zawartości puszki), całość dekoracyjnie zawijamy i układamy na półmisku, wyłożonym sałatą. Przed podaniem porcje zalewamy sosem i przybieramy cząstkami pomidora.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    ciekawe jedzonko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bomba:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !