Sposób przygotowania

mięso kroimy w kostkę obsypujemy solą peklującą dobrze mieszamy i zostawiamy w lodówce na drugi dzień zapeklowane mięso kręcimy przez maszynkę na grubszych oczkach wodę gotujemy rozpuszczamy kostki i żelatynę chłodne dodajemy do mięsa dodajemy jeszcze czosnek przeciśnięty przez preskę i pieprz mięso dokładnie mieszamy wkładamy do słoików gotujemy w pierwszy dzień 40 min a w drugi 30 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Moja mamusia takie robiła
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smak dzieciństwa,uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !