Sposób przygotowania

Cukinie umyć i pokroić w plastry grubości 0,5 cm. Paprykę pokroić w grubą kostkę, marchew w słupki grubości 1 cm, pędy bambusa po osączeniu na kawałki. Sos: Orzeszki zmiksować, wymieszać z sherry, sokiem z pomarańczy i 1 łyżką sosu sojowego. Według uznania przyprawić pikantnymi przyprawami. Sos: Imbir wymieszać z octem ryżowym, 8 łyżkami sosu sojowego i olejem. Rosół podgrzać i ustawić na podgrzewaczu. Mięso pokroić w cieniutkie plastry. Mięso i warzywa nabite na widelec gotować przez minutę w rosole. Polać dwoma sosami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    chinszczyzna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !