Sposób przygotowania

Jajko kroimy na pół. Dodajemy pół łyżeczki majonezu na każdą polówkę i dekorujemy pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ja lubię z groszkiem zamiast pietruszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    z pietruszką nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ślicznie! i podkładka pod kolor:) to mi się bardzo podoba.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    proste, a jakie dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !