Sposób przygotowania

Do mąki dodajemy rozkruszone drożdże, jajko, oliwę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dolewamy trochę wody, wyrabiamy ciasto, odstawiamy na 30 minut do wyrośnięcia. Gotowe ciasto wykładamy do wysmarowanej masłem formy, przykrywamy plastrami szynki, na których układamy plasterki sera. Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku. Podajemy z sosem grzybowym lub pomidorowym i surówką.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krystyna33

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny ten placuszek;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszny placek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !