Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w większą kostkę, przyprawiamy solą, pieprzem i tymiankiem. Obsmażamy na rumiano.

Chleb kroimy w kostkę podobne wielkości, co kurczaka, i też obsmażamy na rumiano.
Pomidorki myjemy i kroimy na pół.
Selera myjemy i kroimy w plasterki.
W dużej miesce mieszamy sałątę, pomidorki, kurczaka, grzanki i seler

Z oliwy, octu balsamicznego, musztardy, soku z cytryny, soli i pieprzu robimy sos. Ja zawsze robię go na oko ;) Polewamy nim sałatkę, wszystko mieszamy i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !