Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe i boczek ugotować z włoszczyzną i przyprawami w małej ilości wody.Na oleju poddusić wątróbkę i pokrojoną cebulę.Namoczoną i odciśniętą bułkę, mięso,boczek i wątróbkę z cebulą zemleć dodać jajka -wymieszać i doprawić.Masę przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec 1 h w 160 st.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszniutki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    wyprobowan-super!!!!!!!!!!!1
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super, muszę zrobić taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Domowy najlepszy.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    gdy nie chce mi się jechać do miasta po wędlinę robię pasztet lub po prostu klops

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !