Sposób przygotowania

Mięso dzielimy na 4 częsci. Panierujemy w mace,jajku i bułce.Następnie smażymy na rozgrzanej oliwie.Pieczarki kroimy w plastry dusimy na oliwie podajemy potem pokrojoną cebulę w kostkę i marchew startą do pieczarek i wszystko doprawiamy.Dusimy ok 40 min na małym ogniu.Gdy filet się usmaży oraz pieczarki to dodajemy pieczarki na fileta posypujemy serem żółtym i zapiekamy ok 10 min.Podajemy z ziemniakami:):)
Można też fileta podać osobno i pieczarki osobno:) jak tak robię:)
Smacznego:):)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !