Sposób przygotowania

1. Filety podzielić na 2-4 części (w zależności od wielkości fileta), przyprawić i upiec na patelni.
2. Na fileta położyć 1 plasterek ananasa i pokryć startym serem.
3. Całość włożyć do mikrofalówki, aby rozpuścił sie ser lub do piekarnika.
4. Przed podaniem nanieś na środek kropkę keczupu.

Danie najlepiej smakuje z ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelinapstrucha

    pycha!!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne, nie robilam tak jeszcze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    smaczne.polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !