Sposób przygotowania

1. 100 g cielęciny zalać 3 litrami wody.
2. Po 20 minutach zszumować.
3. Dodać jarzynkę i cebule pokrojoną w kostkę.
4. Gotować 20 min.
5. Dodać różyczki brokułu.
6. Dodać kostkę rosołową.
7. Gotować 10 minut.
8. Usunąć nadmiar jarzynki.
9. Doprawić solą i pierzem.
10. Zagęścić 2 łyżkami kaszki kukurydzianej.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    można zabielić śmietaną, ale ja tego nie robię z uwagi na dziecko, bez też jest pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !