Sposób przygotowania

Czosnek posiekaj, mięso i suszone pomidory pokrój w niewielką kostkę. Rodzynki sparz, szpinak dokładnie wypłucz, usuń łodyżki, a listki posiekaj. Na patelni rozgrzej olej, wrzuć czosnek i mięso, usmaż, dodaj pomidory. Kiedy liście zwiędną, zdejmij patelnię z palnika, przypraw farsz solą, cynamonem i pieprzem. Ciasto francuskie pokrój na 8 kawałków. Na każdy nałóż farsz, złóż, dokładnie zlep brzegi, ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmaruj mlekiem. Piecz ok. 20 minut w temp. 200 stopni. Podawaj z jogurtem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    wyszukane
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    hmm, bardzo ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    ciekawe ;)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Dziś zrobię na obiad napewno będzie smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    też korzystam z ciasta francuskiego w różnych kombinacjach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    ciekawe :) nie lubię szpinaku ale za to kocham kurczaka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajne połączenie smakowe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !