Sposób przygotowania

Smażymy na patelni posiekane morele z musztardą, imbirem, sokiem z cytryny. Jak sos zgęstnieje. Następnie kroimy kiełbasę w plasterki lub kostkę i dusimy na małym ogniu godzinę.

Idealne na imprezy zamiast gulaszu. Kiełbasa może być różna wedle budżetu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo ciekawy przepis !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy pomysł ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    Hmm ciekawy przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    ciekawa jestem jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej i to się da jeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !