Sposób przygotowania

Kapustę drobno pokroić, marchew zetrzeć na tarce, pieczarki pokroić i wrzucić do garnka razem z kapustą i marchwią, dodać przyprawy i kostki rosołowe rozpuszczone w 0,5 litra wody. Kiełbasę pokroić i podsmażyć, dodać do bigosu. Gotować ok. 3 godz, pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    młoda kapustka... byle do wiosny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z młodej najlepszy jeat
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    nic innego nie napisze jak tylko- UWIELBIAM :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !