Sposób przygotowania

Fasolke got.20min., cebule usmażyć na oleju, marchew zetrzeć na tarce i udusić. pomidory pokroić i ugotować. dodać ocet, cukier przyprawy. wlożyć do słoików i pasteryzować 2 razy po godzinie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Super na zimę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne skarby w słoikach
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    a czy można olej zastąpić woda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Nigdy nie próbowałam smażyć na wodzie, ale można spróbować :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja i na ciepło i zimno
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !