Sposób przygotowania

Rydze dokładnie oczyścić i pokroić w paseczki.
Na patelni rozpuścić 1 i 1/2 łyżki masła i smażyć na nim rydze ok 15 minut. przyprawić solą.
Zdjąć rydze z patelni, dodac na patelnię resztę masła i rozpuścić. Bułkę przekroić na pół i podsmażyć na patelni z masłem przez chwilę.
Na bułkę nałożyć grzybki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Z chrupiącą bułeczką musi być pycha.
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne, ale w tym roku mało rydzów w lasach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi być pyszne :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pychotka!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mmmmm!!!!! Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !