Sposób przygotowania

Do garnka wlać 1,5 litra wody,wrzucić udka,pokrojoną marchewkę,kostkę rosołową i przyprawy.Wszystko gotować pod przykryciem.Gdy mięso będzie miękkie dodać przypieczoną (na blatach lub nad gazem) połówkę cebuli.Wszystko gotować jeszcze przez chwilę.Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    rosołek pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    uwielbiam rosołek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !