Sposób przygotowania

Podudzie usmażyć jak zwykle, następnie przełożyć do wyższego garnuszka i podgotować na małym ogniu, dodać odrobinę wina i przemieszać, podgotować i znów dodać resztę wina.
Smacznego.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    musi dobrze smakować;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    to jest twój niedzielny obiad? no no :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jakie apetyczne :)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ale miesko
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ale miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to cos dla mnie, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda bardzo apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    musi być pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pyszne
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    zapowiada się smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    ale smaczne musi być
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !