Składniki:
fasola szparagowa | 100 g |
rzodkiwka w plasterkach | 1 peczek |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masła | 20 g |
pieczarki | 150 plastry |
ocet winny | 1 łyzka |
papryka czerwona | 1 (pokrojona w paski) |
królik | 2 ćwiartki |
fasola szparagowa | 100 g |
rzodkiwka w plasterkach | 1 peczek |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masła | 20 g |
pieczarki | 150 plastry |
ocet winny | 1 łyzka |
papryka czerwona | 1 (pokrojona w paski) |
królik | 2 ćwiartki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: