Sposób przygotowania

Marchewkę i pietruszkę obraną trzemy na tarce o grubych oczkach.Boczek pokroić w kostkę. Wrzucamy składniki do gotującego się rosołu.Dodajemy kaszę , gotujemy 30 minut. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Dodajemy do zupy.Doprawiamy do smaku, posypujemy zieleniną

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    naprawde super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    naprawde super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    naprawde super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dzisiaj miałam na obiad, smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !