Sposób przygotowania

Mięso gotujemy w wodzie dodajemy kostkę rosołową i gotujemy na małym ogniu dodając marchew i seler.Odstawiamy bulion do wystygnięcia i dodajemy żelatynę.Do szklanek dodajemy rozdrobnione mięso groszek oraz marchew pokrojną w talarki i jajko ugotowane na twardo.Bulion przecedzamy przez sitko i wlewamy do szklanek ,odstawiamy do lodówki do ściągnięcia.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajnie wyglada
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    zdecydowanie coś dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !