Sposób przygotowania

Pierś pokroić na 6 części doprawić przyprawami i odstawić na 1 h.Każdy kawałek owinąć w boczek (można spiąć wykałaczką jeżeli boczek będzie krótki) i smażyć na margarynie ze wszystkich stron.Gotowe roladki wyłożyć na talerz i zrobić sos zagęszczając mąką i doprawić do smaku.
Do tego polecam dufinki z cebulką i buraczki,pycha.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też tak myślę są na pewno soczyste
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być bardzo smaczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pomysł do wykorzystania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taki obiadek,rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny obiadek pięknie podany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !