Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kawałki. Nacieramy przyprawami i dodajemy odrobinkę oleju. Wkładamy do woreczka do zapiekania i pieczemy około 50 minut. Potem mięso razem z sosem przekładamy do garnka i gotujemy na małym ogniu dolewając wodę. Na koniec dodajemy odrobinę Kucharka do smaku i zaklepujemy mąką sos.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    smażę zamiast piec,mniej czasu zajmuje ale chyba spróbuję dla odmiany;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    dobry obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super smaczne danie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję, też czasem smażę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo smakuje mi mięso z indyka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !