Sposób przygotowania

Należy wcześniej sporządzić ciasto naleśnikowe. Pieczarki należy umyć,
pokroić w drobne paski, Cebule pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć,
dodać do niej pieczarki i dusić pod przykryciem do momentu, aż cała woda
z nich odparuje. Doprawić do smaku i dodać całe jajko. Naleśniki należy
usmażyć, uformować paszteciki z farszem, zwijać w zamknięty rulon,
panierować w jajku i bułce tartej i obsmażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    muszą być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne wyszły
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !