Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, obrać, zetrzeć na tarce na dużych oczkach, podsmażyć na oleju. Dodać do smaku przyprawy kucharek oraz pokrojoną w kostkę cebulę. Kiełbaskę ze skórką pokroić w cienkie plasterki i wrzucić na rozgrzany olej. Smażyć do czasu, aż kiełbaski zaczną robić się wypukłe, następnie przewrócić na drugą stronę i smażyć jeszcze przez chwilkę. Na talerzu położyć liść sałaty, ułożyć kiełbaski. W każdą kiełbaskę nałożyć pieczarkowy farsz. Gotować danie posypać posiekanym drobno porem. Podawać z pieczywem i sezonowymi warzywami.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pralinka

    Dzisiaj spożyłam takie śniadanko -polecam przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    oryginalny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Martysia

    fajny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Mniaam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eklerek

    fajnie wyglądają
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !