Sposób przygotowania

Oczyszczone pieczarki poroić w paski, Piokroić boczek w kostkę i wytopić.dodać pieczarki podsmażyć, wyłożyć. Podsmażyć mięso, dodoać 500 ml ciepłej wody, zagotuj, dodaj przyprawy i fix, wymieszać, dusić na wolnym ogniu około godz. Do gotowej potrawy dodaj pieczarki i wytopiony boczek, podgrzej. Posypać pietruszką. Podawać z kaszą lub ryżem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    ciekawe jak łatwy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika188

    fajne na obiadzik
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    sama robię często gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !