Sposób przygotowania

Piersi umyć, osuszyć, naciąć \"kieszenie\".Posolić i popieprzyć wewnątrz i na zewnątrz. Paprykę oczyścić, umyć, drobniutko pokroić. Ser starkować na jarzynowej tarce.Wymieszać z papryką. Doprawić.Farsz wkładać w \"kieszonki\" w piersiach.Panierować w jajku i bułce. Smażyć na złoty kolor na oleju z dodatkiem łyżeczki masła.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowite ...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rzadko robię z papryką, bo dzieci nie chcą jej jeść ...może jak będą większe to zobaczą co stracili...
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszne jadlo.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !